De meest spannende plekjes in huis.

Veranderingen in je seksleven kunnen ervoor zorgen dat jij je seksleven weer een nieuw leven inblaast. We hebben 5 spannende plekjes in huis op een rijtje gezet. Een verandering van spannende plekjes kunnen de truc zijn voor jouw seksleven.

Seks in de badkamer

Heb jij een bad in huis? Dit is wel de romantische plek in je huis. Heeft je partner een vermoeid gevoel naar een dag werken, niet getreurd de badkamer tover jij om naar een romantische kamer. Gebruik kaarslicht en neem een fles wijn mee, omdat je bad waarschijnlijk niet groot genoeg is kun je het beste kiezen voor de standjes doggy style en/of cowgirl.

Seks op de bank

Durf jij seks in de badkamer niet goed aan en vind je dit een beetje spannend, ga dan voor seks op de bank. Je kan gemakkelijk bewegen en diverse standjes doen om jullie seksleven te verrijken. Gebruik een deken op de bank en je kan gewoon doen zoals je het altijd zal doen.

Seks op de trap

Je denkt waarschijnlijk dat de trap niet het meest veiligste is, maar seks op de trap kan erg verrassend zijn. Wil je veilig beginnen, kies er dan voor om onderaan de trap te beginnen. Begin met een beetje orale bevrediging, wanneer je naar de derde trede gaat zit je in een perfecte houding om lekker te genieten.

Seks op het aanrecht

Seks in de keuken kan heel erg opwindend zijn, wel ben je beperkt in de standjes. Spreid je benen op het aanrecht en je zult merken dat dit de beste penetratie stand is.

Seks op de tafel

De tafel is perfect voor een staande penetratie. Vind je het tafelblad hard, kies dan voor het gebruik van een deken of wat kussens.

Probeer gewoon eens wat ongewone plekken in je huis, hierbij merk je al snel wat je fijn vind. Sluit wel de gordijnen, zo voorkom je pottenkijkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.